Växlande väderlek och känslor.


Växlande väderlek, ena dagen visar termometern 38,3 grader i solen. En av anledningarna till det dåliga bloggandet från mig.

Nästa dag sitter man inne och ugglar och utanför strilar regnet nerför fönsterrutan.

Och plattorna på uteplatsen är våta och blanka. Men ganska fina så här på foto.

I helgen har vi som sagt haft fixardagar hos pappa. Maken och svågern har fixat garaget. Syster och jag har rensat efter mamma. Inte så roligt, men nödvändigt. Men vad som var roligt, var att jag hittade smycken som varit borta länge. Lilla mamma var nog ganska virrig på slutet. Skönt att det är gjort nu i alla fall. Mamma var Ekorre, sparade på allt. Så det var en hel del att gå igenom. Och känslomässigt så var det jobbigt, tycker jag.

Men som tur är så har jag ju barn och barnbarn att glädjas åt. Fick fina morsdagspreseter av dottern. Sönerna är det mindre ordning på, men svärdottern skickade ett sms från jobbet.

I måndags var jag chaufför och moraliskt stöd åt sonen och Elvis. Vi var på återbesök på sjukhuset. Allt verkar bra just nu. Men han kommer att få göra ett mindre ingrepp i narkos var tredje månad. Kan bli under flera år, men om han mår bra av det så är det ju värt det. Även om det blir lite tradigt emellanåt, att åka in och ut på sjukhus.

I dag har jag fikat med pappa. Och sen var jag till centrum och köpte en kofta. Tittade på den i går men av någon anledning så köpte jag den inte. Var väl för trött. Men den fanns kvar i dag, och nu hänger den här i min garderob.


I kväll blir det jobb igen, två nätter. Sen så jag är ledig i helgen.

Har uppdaterat i
Fotobloggen och i den låsta.

Follow ~Nillasdagar~

Jag blir glad för kommentarer
Postat av: Pialotta

Samma väder här.. idag ömsom sol ömsom regn och blåst.. Jo du jag var hos mamma och fixade lite.. Det är alltid något som hon behöver hjälp med.. så känner hon sig så ensam oxså nu när hon inte kommer ut så mycket..Rullstol okej, men jag orkar inte ta den själv ner för trapporna och det är minsann tungt att köra oxså..

Så har hon gått upp i vikt så en del kläder/byxor passar inte.. idag var det ett par kanonfina brallor som måste kilas;-)

Lille Elvis då.. så tråkigt med lilleman, men visst är det tur det finns hjälp Nilla.

Kramar på dig

Postat av: Ninni

Ja vädret växlar minsann!



Ja usch va jobbigt att rensa upp bland personliga saker...det känns som man gör nåt fel om du förstår vad jag menar!



Skönt att Elvis får bra hjälp! Snygg kofta...ha det gott, kramen

2009-06-03 @ 19:24:57
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: Paula

Den koftan hade en Nillastämpel på! Passar perfekt med den fina färgen på dig!

Kram

2009-06-05 @ 11:19:54
URL: http://paulaz.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Här kan du skriva:

Trackback