Vi börjar hämta oss

efter 100-årskalaset. Pappa är så nöjd och glad, och säger varje dag: -tänk att jag är 100 år!

Själv känner jag mig nästan som 100 år, jag också...det tar på krafterna att ordna kalas.



Utanför mitt köksfönster såg det ut så här på förmiddagen...Rönnen full med både bär och fåglar. Det såg så härligt ut, så jag blev sugen på en promenad. Det var kallt, blåsigt, men uppfriskande och skönt :o)



Hittade några ensamma frostnupna kantareller i skogen, men hemma och upptinade var de ganska slemmiga, och åkte i soporna.



Kisse har haft en riktig slappardag...han har provat alla möjliga sovställen....



Det ena bättre...eller sämre....än det andra ;o)



Har köpt en fårskinnsfäll och gjort så fint i min kökssoffa. Där ska jag sitta...mjukt och varmt åt rumpan...tänkte jag. Men "först till kvarn får först mala".....



Och i dag fick inte jag "mala" ;o)



Greta vill ha egen sovplats.



Harry också.



Jag får väl sitta här och mysa...där har jag ju också en fäll. Min alldeles egen plats. Där brukar jag sitta och läsa, fika, dricka en god kopp te, prata i telefon med syster i skåne....eller bara sitta och göra ingenting alls. En plats för avkoppling...helt enkelt.

Pappa 100 år



Ja, nu har pappa firat sin 100-årsdag. I lördags tillsammans med familj, släkt och grannar. En fantastisk dag.



I söndags kaffe och tårta med närmaste familjen. Här med alla blommor.



Och i dag...den riktiga 100-årsdagen. Här en representant från pappas fackförening som han fortfarande är med i. Kära moster och morbror kom i dag också, alla tre distriktssköterskorna (även den pensionerade) och undersköterskorna från vårdcentralen, två stycken från hemtjänsten och sist ordföranden i Pro. Och jag har dukat, diskat och serverat i dagarna tre. Och dessförinnan bakat, handlat och fixat. Men så nöjd jag är med min insats, och pappa är så nöjd och glad över att han har fått fira den här dagen med alla han känner och tycker om.



Och så klart....har han fått telegram från Kungen och Drottningen!



Stort tack till alla som kom och uppvaktade pappa. En dag att minnas länge, länge.........