Jobbat..........

På nya jobbet i dag. Gick hur bra som helst. Träffade en arbetskamrat från samma vikariepool.Hon har jobbat i 8 år i den här poolen, och har haft jobb hela tiden. Hon jobbar 60-70 %, och tycker att det är jätteskönt att slippa alla kvällsmöten och dokumentation. Och bara vara med barnen. Jag fick ett samtal redan i går eftermiddag med förfrågan om jag kunde tänka mig att jobba på den här förskolan, och det tackade jag JA till. Så jag har jobb denna vecka i alla fall. Sen får vi se vad som händer nästa vecka. Det är roligt att se sig om lite. Man lär sig nåt nytt hela tiden och får tips och idéer. Ganska nyttigt faktiskt. Bra att ha med sig om det skulle bli fast anställning på någon förskola, i framtiden.

Det var skönt att vara ledig också. I måndags var det först veterinärbesök. Och sen träffade jag min arbetskamrat från förra jobbet. Vi var och fikade hos en annan före detta arbetskamrat, som börjat studera. Jättetrevligt.

I går gjorde jag först lite bankärenden, sen in i centrum och småhandlade lite. Sen åkte jag hem till stora sonen och sambon. Magen är så stor så stor. Nu är det bara att vänta, vänta och vänta. Det är ca tre veckor kvar. Sen blir jag farmor :-)

Ha det gott, alla.

Vart tog helgen vägen?

Fullt ös! Har det varit hela helgen.

I går ramlade killarna in redan vid 9-tiden. Mamma skulle jobba och pappa skulle på hockeytränarkurs. Oliver följde med morfar och handlade. Han scannade in varor med liv och lust :-) William ritade sin almanacka som han ska sälja på julmarknaden i skolan. Jag frågade om jag fick komma och köpa den. Men han skulle köpa den själv sa han. Och lilleman lekte med duplo och jagade hundar. Sen gräddade mormor pannkakor efter önskemål från William. Mätta och belåtna så gav vi oss iväg till gammelmormor och gammelmorfar. Lilla Milton somnade i bilen och sov över besöket. Men William och Oliver tröttade ut gamlingarna så dom sov nog gott i går kväll. :-)

Sen var det dags för hockeymatch för William, men då mötte mamma Malena upp efter jobbet. Vi åkte hem och stoppade i Oliver och Milton lite mellanmål, sen åkte vi ner till ishallen och tittade på matchen

nr. 23
Vi hejade så klart på nr. 23. tyvärr så vann dom inte :(

lilleman
Men lilleman var glad ändå.

Sen var mormor och morfar trötta kan jag tala om. Det blev pizza till middag.

106620-662
Det var fler som blev trötta. Visst är dom väl söta. Och ovänner som "hund och katt," det existerar inte här.

I dag har det varit hundvård. Hann med en sväng till centrum också. Skulle köpa hårtoning, det slank ner en julklänning också. Nu är jag nytonad och maten står snart på bordet sen kanske det blir en stunds vila i alla fall.

Ha en skön söndagkväll :-)

Hallå, där ute.........

Det var ett tag sen, men nu är jag inne och gästspelar. Få se om det blir mer tid för bloggen eller om det blir ännu mindre tid nu.

I går var det sista dagen på jobbet. SÅ JOBBIGT! Att ta farväl av arbetskamrater, alla goa barn och deras föräldrar. Usch, usch, usch. Men jag är helt överväldigad av alla blommor, presenter och snälla ord. Jag har aldrig tidigare på någon arbetsplats varit med om något liknande.

Min kollega (som gör sin sista dag i dag) och jag hade ordnat avskedskalas för barnen och arbetskamraterna. Vi får ju inte äta glass och kakor, men vi hade förankrat vårt kalasande hos föräldrarna och de tyckte att det var jättetrevligt att vi gjorde det här för barnen. Men en av cheferna måste ju komma med "pekpinnar" så klart. "Du vet ju att det inte ingår i vår policy att äta sötsaker på förskolan" säger människan. Då svarade jag - "Ja, jag vet det. Men nu är det vår sista dag och då blir det så. Punkt, slut!" Hon svarade inte utan gick in och satte sig på kontoret bara. Men i går var hon på chefskurs (kan hon behöva) och då hade vi fest så det sprutade glass, strössel, kolasås, maränger, kakor och popcorn ur öronen på barnen :-) Och dom var så glada.

Sen fick vi teckningar av barnen, och en korg full med Italienska godsaker av våra kollegor. Och under dagen så strömmade de in blommor och presenter av barn och föräldrar. Än en gång, jag är helt överväldigad.

1
Blommor och presenter från barn och föräldrar.

2
Korgen från arbetskamraterna.

Från cheferna så fick vi ett vykort som låg i lönekuvertet, och där stod det:

"Ett stort TACK för den tid du arbetat hos oss, Lycka till

Och det var allt!!!!!!!!!!!! Ingen har ringt, sagt eller gjort något annat för oss.

Men det är ju också därför jag slutar, men nu fick jag det än en gång "svart på vitt" vilken usel ledning företaget har.

Nu är jag ledig några dagar och sen får vi se hur mycket jobb det blir. I nuläget har jag ingen aning om vad jag gör från och med onsdag. Lite läskigt är det.

Men nu ska jag bara ta det lugnt och njuta några dagar. Jag fick ju lite spa-produkter i present, så snart ska jag in i duschen och bli ren och len i både kropp och själ. Sen ska jag gå ner till Malena, hon ska fixa ögonbrynen på mig. Jag ser ju inte själv att göra det.

Annars så har vi varit trötta och låga en lång tid. Kjelle har varit inlagd en gång till för hjärtat. Men tack och lov så var det falskt alarm. Men man blir ganska rädd. Nu har han börjat jobba heltid, doktorn ville inte sjukskriva honom längre. Men han är jättetrött, så det känns inte så jättebra. Men vi får ta en dag i taget.

Lite roligheter har vi i alla fall gjort sen sist. Vi har varit på konsert och sett Lars Winnerbäck. Hur bra som helst.

Abalone Dots
Abalone Dots, förband. Dom är jättebra och duktiga.

Winnerbäck
Och här Lars Winnerbäck. Han bjöd verkligen på sig själv, en härlig kväll.

Ett litet smakprov.

Ha det gott och tack för alla vänliga ord och omtanke om oss.

Kram!