Ny början.............

Ja så är det ett nytt år IGEN!!!!!!!!!!!!!!

Visserligen är fösta veckan redan till ända. Men när man som jag jobbar på nätterna och sover på dagarna, så ligger man lite efter ibland.


Vi firade jul med pappa, maken, jag, barn med respektive och alla  barnbarn. Lugnt och stillsamt. Första julen utan mamma, sorgligt. Men det gick bra. Var till graven först och tände ljus. Stenen kommer inte förren till våren, men det sitter ett fint ekkors med hennes namn på tills vidare. Grabbarna bus var med till graven före jul och pyntade lite. Mamma tyckte om att julpynta och hade alltid massor med tomtar. Visst är det fint!
Så här kan det se ut när katten Melvin bäddar åt sig. Hittade honom i skåpet en dag. Ingen ide att bli arg, bättre att skratta åt den rackaren.

Men han är ganska söt ändå, eller hur.

Greta med en av sina små valpar, lilla Wilda. Som hälsade på hos oss innan hon åkte vidare till Finland med sin nya matte.

Söt som socker :-)

(Foto: Monica E
Tequilaville´s kennel)
Ser ut som hon tänker stanna här hos moster Havanna och mamma Greta. Men Greta tyckte allt att det var skönt när hon åkte. Äntligen lite lugn och ro. Och skönt att vara hemma hos familjen igen. Nog för att hon har haft det väldigt bra uppe i Edsbyn hos Monica & Kaj, men, "borta bra men hemma bäst" heter det ju.


Nya året fortsätter i gamla jobbiga fotspår. Lilla Elvis ligger på sjukhus Igen!!!. Har varit förstoppad, och åkt på en dunderförkylning med en grym ögoninflammation, så farmor var och hälsade på i går eftermiddag. Han fick en sån fin t-shirt, eller hur hihi.


Nu ska jag stoppa något i magen och sen ut en sväng med vovvarna, sen ska jag åka och tända ljus på graven (tror att det har brunnit ut, upp eller ner, eller vad det nu heter)

Kolla i den låsta också.