Inget svårt val.....Valde bort att gå ut med mina arbetskamrater....för den här lilla charmören. Det var ett enkelt val...som jag har längtat efter mina grabbar.När modern var på jobbet, och far och storebror på hockeyträning...då hämtade jag Milton på dagis. Sen åkte vi till centrum och tillbringade en trevlig stund på Wayne´s coffee.Han försökte lura i mormor att han skulle orka minst två chokladbollar och en kladdkaka med vispgrädde...men se den gubben gick inte ;o)Att tillbringa tid med en fyraåring är något av det bästa som finns. Vilka härliga samtal vi har haft. Han är så finurlig, klurig, vetgirig....ja helt enkelt Underbar!

Så ni förstår...valet var enkelt.


Kärlek vid första ögonkastet.............Jo men visst.......Hittade en tavla...i en liten inredningsbutik. Så himla fin...passar precis hemma hos mig. Så fin så den fick bli bakgrund här i bloggen.Och just som jag stog där och tittade på tavlan...kände jag mig lite iaktagen. Vände mig om...och där satt han...Nalle Lufs...Nallen i mitt liv... Kärlek vid första ögonkastet....så klart.Han sa: Vill du bli min vän?...Så klart sa jag! ....Kärlek vid första ögonkastet......Det förstår ni väl? Kärlek vid första ögonkastet............

Nu är det vååååår..............De säger att det ska bli kallare.....men det lyssnar jag inte på. Nu är snön borta från min parksoffa, och så vill jag att det ska förbli. Bort med all snö, inge mer snö här i bloggen. Nu är det VÅR.....och jag är förkyld. Men det är en VÅR-förkylning....förstår ni väl!!!!Den botar jag med en grön drink. Som jag gjort i min nya lilla Blender.Jag vet....den ser helt livsfarlig ut. Och det är den....för bassiluskerna. Men den är supergod...jag lovar. Lite fryst mango, 1 kiwi, lite babyspenat, lite romansallad och vatten till lagom konsistens. Prova den som törs....och den som inte törs går miste om något riktig gott och fräscht....jag lovar!