Dags för...........

sommarfötterna att hoppa i jobbarskorna igen!
fötter

Hur ska dom klara det, stackars fötter. Bli instängda i strumpor och skor. Hu så hemskt.

1

Det första som stod på listan efter hemkomsten från Österlen var naturligtvis ett besök hos barnbarnen. Här sitter Oliver och jag och tittar i boken om bilar.

2

Här har jag alla grabbarna samlade hos mig. Härligt. Kramar fick jag så goa så goa.

Vi har haft en bra sommar trots en hel del regn. Det blev jobbarsemester i stället. Renovering av sovrummet. Det är inte klart ännu, så det blir till att fortsätta i höst och vår. Men ni ska få se bilder så småningom, då förstår ni varför det inte är klart.

Men lite bad har det blitt i alla fall. Några restaurangbesök, kubbturnering och grillkväll med Syster Yster och familj. Läsning av flera bra böcker, boktips kommer  senare under hösten. Usch vilket läskigt ord Höst, brr. Men bara man vänjer sig så är det en väldigt härlig årstid det också.

Och i dag har vi firat lilleman, som blir stora killen i dag. 1 år, Hurra, Hurra, Hurra, Hurra!!!!
4

Så fin i ny skjorta och byxor.

5

Sötnos!!

6

7

Och här är svärdotter Erika, med BEBIS-mage. Mmm det var denna karamell som jag skrev om tidigare i våras. Nu vill jag dela med mig av den. Jajamensan, jag ska bli FARMOR. Det är stort. Min förstfödda ska bli pappa, och jag farmor. I december kommer vårt fjärde barnbarn. Så det finns en hel del att se fram emot, trots att vi nu går mot mörkare tider. Men det är härliga kvällar nu. Det är ju först på kvällen som luften är behaglig. Vi äter middag sent och sitter ute med tända lyktor. Inte helt fel.

Men som sagt nu är det jobbardags igen, och allt återgår till det vanliga. Det blir mycket nytt på jobbet, ska bli spännande att se hur det kommer att fungera. Vi gör om barngrupperna. Från en 4-5 och en 1-3 års, till två 1-5 årsgrupper. Jag tror att det blir jättebra. Mindre lyft och så får man behålla sina små och följa dem till det går över till förskoleklass.

Men nu ska jag gå ut och sätta mig till dukat bord. Jaja, det är jag som har lagat maten så då får väl guben duka.

Ha en bra vecka alla ni som börjar jobba i morgon och alla ni andra också ♥