Förstår ni???

Att jag inte har tid att blogga!!!!

106620-665
Han är ljuvlig, ljuvlig, ljuvlig!!!!!!!!!!!!!!
106620-666
ÅH, vad farmor njuter.

FARMOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Farmor! Farmor! Farmor! Farmor! Åh så fint det låter. Vad är det för dumheter det som sägs att farmor låter hårdare än mormor. Farmor! Har väl sällan hört ett vackrare ord.

Tidigt i morse anlände en liten gosse, 2840g 50 cm. Efter en lång eftermiddag, kväll och natt så slutade det hela med ett kejsarsnitt. Svärdottern skulle ju sättas igång nu i veckan men den lille ville komma ut tidigare. Mor och barn mår bra och sonen är stolt men trött. Ska prata mera med dom i eftermiddag, men nu ska de få sova alla tre.

106620-664

Sååååå Fiiiiiiin

Så vackert


1.a advent

Nu blir det ljus i vårt hus. Så fint det blir när ljusstakar och stjärnor är på plats. Men det där med julbak, ja det får bli som det blir. Just nu är jag rosslig i halsen och hes som en kråka. Få se vad det blir av det. Det har i alla fall gått väldigt bra på mitt första "uppdrag" i poolen. Jag var välkommen tillbaka. Kul!
Nästa vecka är jag preliminärbokad onsdag och torsdag på en förskola i grannkommunen. Skulle önska två dagar till för att det ska gå ihop sig ekonomiskt. Men det är bara att ha is i magen.

Och is i magen får vi nog ha hela familjen. Svärdottern är inlagd på sjukhus för högt blodtryck mm. (havandeskapsförgiftning) Bebisen skulle ju komma lagom till julafton. Men nu ska den få komma ut i början på nästa vecka. Så spännande, håll alla tummar för att det går bra nu.

Till min son och svärdotter och alla andra, en av de vackraste låtar som någonsin gjorts, Hallelujah. Leonard Cohen har gjort den. Så otroligt vackert. Njut!!!!!!!!!!!!!!Här med Jeff Buckley.


Leonard Cohen själv.

Fler Hallelujah moments:


Bon Jovi


Peter Jöback "Decembernatt"


På "Dansk"Ha en trevlig 1:a advent i morgon.