CykelturEfter Gamla vägen.....Ner mot sjön...Och Fiskarstrand.Men bryggan var upptagen...Som synes...så jag vände om igen.Lämnade sjön, och tog mig upp för backen och vidare på Gamla vägen.Det doftade ljuvligt av syrener....Och äppelblom.Så söta. Men allt blommar ju så tidigt. Syrenerna ska ju blomma till skolavslutningen. Vad ska barnen ge lärarna för blommor nu?Blå himmel och solsken...Glittrande blått vatten...Och en söt liten fågelholk...vilken härlig cykeltur.

En kopp kaffeI bästa "
Lena Linderholm-muggen"Min fina Tulpanpelargon.............Och en bra bok...kan det bli bättre? JO...det kan det nog...men det är en annan historia.


Tiden går fort nu...........

Hinner inte riktigt med............


Men förra helgen hade jag selebert besök...kära syster yster, systerdotter Carolina och lilla söta underbara Silas. Redan 3 månader. Så fort det går. Men snart träffar jag honom igen, och igen och igen. Det blir några turer ner till Österlen under våren/sommaren/hösten.Sötnos!I dag har Harry och jag tagit en tur till favoritstället.Kom igen nu...matte. Sluta fotografera, det räcker nu....säger Harry ;o)Men Harry...det finns ju så mycket fint att fotografera...Som här tex. fullt med vitsippor...inte riktigt utblommade än.Men vad är det här??? Det ska ju stå en bänk här! Vi brukar ju sitta här och titta ut över vattnet. Nu blev jag besviken.Jag med...säger Harry.Undrar var bänken är?Kanske vid slottet? Ja...titta där nere...Där står det ju en bänk...säger Harry. Vi kanske kan flytta den till vattnet, om vi orkar. Synd att inte hussen är med och kan bära. Han fick vara hemma och spika panel...medans vi roar oss med härliga promenader :o)Det är så här det ska se ut...det gjorde det förra året...i alla fall! Så det så!!!!