Trötta!!!

BIA-bädd, egentligen en hundbädd. Men i vår familj är det många som "slåss" om den.

H & G
Havanna & Greta.
Melvin
Vadå hundbädd???? Jag som sover så himla bra här.
Milton
En trött och lite ledsen Milton som inte fick följa med på hockeyträning. Han fick
hålla till godo med mormor och morfar.

Som sagt, Bia-bädden är mycket användbar :-)

Det knallar på så sakteliga här hemma. Maken har jobbat halvtid sen i fredags. Det går hyfsat. Två eftermiddagar i veckan går han på sjukgymnastik.

Nu gäller det att hålla stressen på avstånd. För min del har bloggen fått stå åt sidan. Och så kommer det nog att förbli. Men en eller annan gång blir det ett litet inlägg eller en påhälsning hos mina vänner.

Men nu måste vi försöka att hitta ett sätt att leva utan stress. Men det är svårt. Jag har ju inte den bästa arbetsplatsen som ni vet. Nu är det ca 1 månad kvar där. Och på denna månad ska jag dokumentera, ha utvecklingssamtal mm, mm. Jag har både innestående semester och i nuläget drygt två dagars komp att ta ut. Och det kommer inte att stanna där. Förra veckan var vi underbemannade med halva personalstyrkan. Och det fortsätter i samma spår denna vecka. Som tur är så har barnen också "däckat" . Men det blir övertid för mig varje dag. Och tre av mina kollegor ska ha semester varsin vecka under november. Så det ser mörkt ut för min del. (att ta ledigt alltså)

I dag blev det först 45 minuters övertid, och sen efter en mellanlandning på 5 minuter hemma så for jag iväg till mamma och pappa. Först lite snabbfika och sen iväg till frissan med mamma. Hon blev så fin så. Och sen hem och lämnade av henne lagom till hemtjänsten kom och skulle laga middag. Kom hem ca 15.40, och då var jag sluuuuuut!!!!

Så det är ungefär som vanligt här. Brist på tid och ork. Men vi gör så gott vi kan. "Rom byggdes inte på en dag"

Trevlig höstvecka :-)

Det går framåt..............

Orken och konditionen börjar återvända för "gubben". Han mår bättre och bättre, även om det fortfarande kan komma bakslag vissa dagar. Han går på sjukgymnastik 2 ggr/veckan, promenerar både med och utan hundar varje dag. Handlar, städar och fixar lite här hemma. Storhandling gör vi tillsammans. Där emellan vilar han och läser böcker. Tur att jag har en del godbitar i "biblioteket".

I fredags var vi till hjärtsjuksköterskan. Det var jättebra för oss båda. Vi gick igenom vad som hade hänt och hur vi ska gå vidare. Nu är han anmäld till en stresshanteringskurs och till hjärtskola. Hjärtskola ska vi gå på båda två om jag kan komma ifrån på jobbet. Det är två tillfällen, ena gången med en sjukgymnast och andra gången med en dietist.

I går gjorde vi en riktig test. Vi åkte upp och hämtade Greta som har varit på "utflykt" strax utanför Edsbyn. Vi turades om att köra och det gick jättebra.

1
Och där uppe var det snö. Och vi tittade på Björnspår i snön!!!!!!
2
Och när vi ändå var så nära Kjelles barndomstrakter, ca 3-4 mil. Så fortsatte
vi genom skogen.
3
Till Färila.
4
Och vidare till "byn".
5
Efter ån mot "lillebror".
6
Vackert, eller hur?
7
Hamnade mitt i älgjakten. Här hänger det några älgar.
8
Efter besök både hos "storebror" och "lillebror" så fortsatte vi efter sjön och
vidare hem till "storasyster".

9
Utsikt från svägerskans inglasade balkong.
10
Utsikt från toastolen. Här kan man sitta och filosofera och drömma sig bort
hur länge som helst :-)
11
Nu lämnar vi vackra Hälsingland i skymningen.

En lång och händelserik dag. Nu har vi verkligen tänjt på gränserna. Få se när vi törs ge oss iväg till Österlen. Nej det får nog vänta till våren.  Men det känns skönt att det går åt rätt håll och att vi sakta men säkert kommer tillbaka till det gamla vanliga. Ja inte riktigt förstårs. Lite striktare regler för maken, vad gäller mat och motion.

Men vi är på gång!!!!

Och tack för all omtanke vi har fått, det värmer. KRAM