Grillsäsongen har börjat!!!!!Vi hade avskedsmiddag för dottern och två av grabbarna i lördags, och då blev det grillat. Så gott det var. Och nu sitter de på planet till Thailand, blir borta i fyra veckor. Och om två veckor åker sonen med familj dit också.I går tog jag en promenad i det vackra vädret. Jisses så mycket snö vi har fått. Och i dag har det snöat ännu mer.Men vackert är det...när vårsolen lyser.Lite blåsigt nere vid sjön, men det var bara att dra ner mössan över öron och panna.Det var skönt att komma in i värmen sen. Visst är det vackert....men jag tycker att det räcker nu. Längtar till vår...sommar...och Österlen.

Jag blir glad för kommentarer
Postat av: Anna ..susar in..

Ja himmel vad man längtar..men du ljuset kommer alltmer och hoppet om våren blir tydligt..Thailand..oj jag det är ju drömresan det..ska inte du dra dit med då? :)

Postat av: Ingrid

Ja jösses vad man längtar det våren!!! Österlen ska vi med försöka hitta till.. har ju två kusiner i Åhus/Öllsjö så inte så långt bort,

Jag hoppas verkligen jag piggnar till innan telefonen ;) den är ju inte ens inskickad än.

2011-02-15 @ 19:17:06
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: Helen

Vilka fina bilder Gunilla! Ja jag längtar också till sommaren och ÖLAND som är vårt sommarparadis. Men Österlen är inte helt fel det heller. Var i Simrishamn för några år sedan med husvagnen. Hur vackert som helst :) Kram!

2011-02-15 @ 19:39:04
URL: http://hembretsen.blogg.se/
Postat av: soffie

mmm längtar jag med!

va mysigt att grilla och vilken härlig dag ni hade,jättefina bilder

2011-02-15 @ 21:30:22
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: sweetmama

Åååå vad mysigt med grill !!!!!Och vilken snäll farmor du är som följer med på operation!

2011-02-17 @ 19:14:38
URL: http://sweetmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Här kan du skriva:

Trackback