En annan dag...åkte vi till.....Gamla Bryggeriet i SmedstorpDär fanns det mycket fint att smycka trädgården med.Och en helt makalös liten trädgård...öppen för den som vill vandra runt.Per & Margareta Baker driver det hela. Smidesverkstad, trädgård och Galleri.En helt makalös liten trädgård.En damm med näckrosor och karpar.Ett vackert hus.Ljuskrona i trädet....det skulle man ha.Gå gärna in på deras hemsida och se hur trädgården växte fram.Och det lilla galleriet....En fantastisk upplevelse.

Jag blir glad för kommentarer
Postat av: Synnöve

Wow, där skulle man ju kunna vandra runt hur länge som helst.... Ljuskrona i trädet gillar jag... Tänk om man kunde ha en här. ......Fina bilder. Ska ta en titt in på hemsidan.

Kramar om.

Synnöve.

Postat av: Anna ....tassar in..

Men himmel o plättar alltså..du kommer med så goa tips att jag har fullt upp med att knappra ned allt jag ser..man vet aldrig när man trillar runt på Österlen..Men så vackert du..estetiskt rätt kan man verkligen säga..jag måste titta igen vänta..oj..ja stensättningar och bänk runt-om-i-kring träden..så tokfiiiint.Suck ja..vad är väl en dans på Österlen om inte alldeles alldeles underbart..

2011-08-24 @ 19:31:55
URL: http://filipendula.blogg.se/
Postat av: Pialotta

Så mysigt Nilla.. Det finns otroligt många ställen på Österlen som man inte ens vet om.. Jag ska ha det i åtanke, men risken är väl att jag glömmer bort det.. ett tag sedan vi var på härliga Österlen .. men snart kommer Äppelmarknaden ju :) Tjingelingen dingen kramen å dä ;)

Postat av: soffie

men åå vilket ställe vilka fina bilder å va mysigt att strosa runt där:) kram

2011-08-24 @ 19:45:57
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: paula i pörtet

Så fint så, damm skulle jag också vilja ha, det har väl du hemmavid? Grannen har grävt en damm i sommar, där bor karpar. En fontän har dom inhandlat också, men i övrigt finns ingen trädgård bara en trist tomt. Men kanske tar dom lite varje år, det är inte så lätt att hinna med när man har småbarn...

Kramen

2011-08-24 @ 20:05:41
URL: http://paulaz.se
Postat av: Ninni

Åhh så vackert..den ljuskronan skulle jag gärna vilja ha!!Hoppas allt är bra med dig..stor kram

2011-08-25 @ 16:02:50
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: Ragnvi

Jisses...! Både i det här inlägget o i det förra! Sååå fint! Känner nästan doften av lavendeln!

På Fullerö finns nog ingen större trädgård tyckte jag mig se i spöregnet...fast det heter ju handelsträdgård? Knepigt...

Kramen o trevlig fredag på dig!

Ragnvi

2011-08-26 @ 06:22:00
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Gunvor

Men åhhh..jag blir så avundsjuk på alla fina trädgårdar. Men där bor det ju proffs..det syns ju.Du har ju vackert du med har man sett.

I morgon drar jag till Sthlm. Helena blir ensam med barnen i helgen så då passar det ju bra att jag kommer och underhåller dom små godingarna. Det ska bli kul!

Hoppas allt är bra med er.Kram Kram!

2011-08-31 @ 20:11:30
URL: http://mammasbilder.blogg.se/
Postat av: Ingmarie

Vet precis vart ni var....tror att grannhuset är till salu(dottern jobbar på en mäklarbyrå)

Smedstorp har verkligen fått fart!

Nu är det lite höstigt men vill gärna ha mer av det som vi kallar sommar!

Allt gott till dig o gubben från oss i Västanbäck

2011-09-01 @ 09:10:57
URL: http://frujacobsen.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Det finns en marknad för ALLT!!! Man skulle kanske försöka komma på något?!

2011-09-04 @ 14:13:04
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: paula i pörtet

Hej vännen, tur man har dig på FB så man kan hålla lite koll på dej! Skämt åsido, förstår mycket väl att du inte hinner blogga, så mycket som du har runt omkring dig. Förstod att Elvis skulle bli opererad igen, varför, har det inträffat något oväntat?= Trodde han var klar nu äntligen...

Och lilla pappa, när är det han fyller? Måste du göra allt själv, kan du inte köpa färdigt köpebröd också? Du måste ju faktiskt orka delta på festligheterna också, jag tycker du sliter för mycket! Kan inte svärdöttrar hjälpa dig? Snälla rara ta hand om dig

Kramen

2011-11-11 @ 19:30:47
URL: http://paulaz.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Här kan du skriva:

Trackback