Promenad


Ska du äta korvmacka!!! Men vi då, vi fick ju bara torrfoder av husse i morse!!!


Fint väder i dag, man anade solen bakom molnen och 2-3 grader kallt. Kände att jag behövde röra på benen. Först blev det en promenad i lilla skogen med gamla tant Joy. Sen rustade jag mig med mobil, (i fall att jag skulle halka omkull, det var svinhalt) b-påsar, (skriver inte hela ordet i fall att någon är kräsmagad) kamera, (som synes, hoppas att ni orkar med alla bilderna) och sist men inte minst viktigt med tanke på förra gången i skogen, en burk med leverpastej.


Greta bus i skogen, full koll på matte och leverpastejburken. Det går ju finfint det här.

Trollungen, inte riktigt lika uppmärksam på matte och leverpastejen.

Man kanske kan klara av både spring och leverpastej. Lite koll på matte i alla fall.





Sötnosen!

Havanna & Greta

Halvsystrar

Sotlugg & Linlugg

Knoll & Tott

Kärt barn (hund) har många namn.

Funderar på en runda igen.

Japp, nu drar jag.

Äh, prinsessa eller ej.  - Jag hänger på!

Tjoho!!!

Dags att gå hem nu.

Alltid tillsammans.

Sötaste rumporna :)

Ja om du ska koppla mig så får du allt bjuda på lite mer leverpastej.

Prinsessan kommer först till matte, fattas bara.

Vi hade en härlig promenad i skogen. Men nu är det dags att krypa upp i soffan, med en kopp kaffe, en macka och titta lite på burken. Har en hel del inspelat som jag ska gå igenom. Blir så när man jobbar natt. Och i kväll ska jag åka in till jobbet på "nattmöte" inte alls kul. Förra gången det var nattmöte var jag också ledig och fick åka in. Nästa gång hoppas jag verkligen att mötet ligger så att jag ska jobba efteråt, nån rättvisa ska det väl i alla fall vara. Mötet är inte obligatoriskt men jag tycker ändå att jag bör vara med.

Jag blir glad för kommentarer
Postat av: Pialotta

hej Nilla.. kul du tittar in då och då.. en sån trevlig promenad du var på med alla dina jyckar. Korvmacka och leverpastej.. inte alls dumt det för varken djur eller människor.. fina foton du bjuder på.. Tack för resan:-)

Ha de gött du Nilla Pilla som man inte kan killa:-)

Kramar

Postat av: Gunvor

Vilken fin hundkavalkad. Dom är ju så söta dina små lurvtussar. En jättemysig ras verkar det vara. Din gamla söta dam Joy är väl också söt. Jag gillar Golden..mycket!

Här uppe har vi mycket snö och en riktig vargavinter..nädå inte så farligt. Bara 23-,på natten. Hoppas allt är bra med er. Du börjar väl längta till Österlen nu kan jag tro. Det är snudd på att jag börjar längta till våren jag också. Jag blir ju mormor då. Ha det bra. Sköt om dej!

2009-02-10 @ 19:46:15
URL: http://mammasbilder.blogg.se/
Postat av: Gunvor

Nu ska jag försöka igen. Mina inlägg bara försvinner. Det går inte att kommentera . Jag har läst alla inläggen och nu hoppas jag att jag lyckas. Jättfina bilder på dina underbara lurvtussar. Jag har läst om alla bekymmer som du har och hoppas verkligen att det vänder snart nog!Jag håller tummarna för dej o familjen!Massa varma kramar skickar jag!

2009-02-10 @ 21:20:28
URL: http://mammasbilder.blogg.se/
Postat av: Anna o hundarna

Fina tjejor alla tre! Jag har rationaliserat och kör med leverpastej på tub, det är perfekt! Killarna hälsar att prinsessorna är välkomna när som helst, de kan behöva litet kvinnlig fägring!

2009-02-10 @ 23:28:53
URL: http://pelleskop.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Här kan du skriva:

Trackback