Med risk för.....

att bli tjatig, här kommer mera bilder från Österlen. Men nu verkar det som om jag får min efterlängtade och välbehövliga semester i påsk. Jippi!!!!  Jag har i alla fall skrivit på semesterlappen och lagt på skrivbordet inne på kontoret. Min kollega sa att jag skulle göra det så skulle hon skriva på den. Det var en stor sten som föll från hjärtat. Så otroligt skönt.

Vi har haft en vikarie i två veckor nu och hon växer för varje dag. (kan behövas, hon är 1.50 kort, handlar kläder på barnavdelningen)  Så vi behåller henne över påsk, och sen så kommer kollegan som har tagit långsemester i Thailand hem veckan före påsk. Och det är flera barn lediga veckan efter påsk. Så det borde gå bra.

sk?ne maj

Gammelkatten Chaplin sitter på trappan och spanar ♥

havet

Havet, så klart att jag ska ner dit. Även om det är kallt och blåsigt så är det så rogivande att promenera efter stranden. Har vi tur så skiner solen och vi kan sätta oss och fika.

rapsf?lt

Tyvärr så är det ju alldeles för tidigt för de vackra rapsfälten. Vi brukar alltid åka ner en vecka i slutet på maj/början på juni, och då blommar rapsen för fullt. Men vi är så trötta så vi orkar inte vänta så länge på ledighet. Vi kanske tar en långhelg senare i vår, vi får se.

Pratade nyss med mamma. Allt hade gått bra, men hon fick vänta länge på färdtjänsten när hon skulle hem. Men nu ska doktorn skicka remiss till en specialist. Hon har så mycket psoriases. Hoppas på lite mer framförhållning då, så att jag kan ta ledigt och följa med. Eller så jag hinner ordna med hemtjänsten så att dom följer med henne.

I dag hade vi maskerad, med tema: "vårtecken". Det är ju vårdagjämning i dag. Och gissa så mycket fina fjärilar, nyckelpigor, bin, glassar och olika blommor som mötte mig när jag klev in på jobbet i dag. Dom var så söta. Och våra småttingar dom vägrade att ta av sig kostymerna. Dom både åt lunch och sov middag i sina fina maskeradkostymer. Och på eftermiddagen när vi skulle gå ut var det samma sak. Vi fick knöla ner allt i overallerna :-)

Men fy en sån ruggig vårdagjämning, fryser fortfarande. Ändå har jag druckit en stor kopp te. Ska nog krypa in under en pläd och slå på tv:n tror jag.

Tjenixen  ♥

Jag blir glad för kommentarer
Postat av: Junitjej

Fina bilder!!!

Postat av: Carina

Fina bilder från Österlen! :)

Svar på ditt inlägg som du skrev på min blogg: Ja, det känns mycket bra med promenaderna. Önskar att jag hann gå lite oftare än en gång i veckan, även om det inte är så dåligt det heller. :) Sällskap är det bara roligare, som du skrev.

2007-03-21 @ 19:45:40
URL: http://inha.blogg.se
Postat av: pimpim11

Inte blir jag trött på ditt härliga Österlen det verkar så himla mysigt där. Kramar från mig i utlandet. /pimpim

2007-03-21 @ 20:49:48
Postat av: åsa

Jag njuter av dina österlen bilder! Där är så otroligt fint nere!
Vad bra att du får din efterlängtade semester!
Kram på dig!

2007-03-22 @ 06:08:10
URL: http://havsbrus.wordpress.com
Postat av: Anna

Ja, jag tror att du behöver semester, ni verkar ha det tufft på jobbet. När ni åker till Skåne, vilken väg åker ni då? Åker ni E20 mot Göteborg, eller? Jag bor mellam sthlm å götet alldeles bredvid E20. Jag bjuder på kaffe om du vill...Anna

2007-03-22 @ 07:15:12
URL: http://annaspytt.blogg.se
Postat av: Ninni

Åhh jag hade velat se alla söta barn..vilken fiffig idé!

Skönt att det gick bra för din mamma!

Och du behöver verkligen få åka iväg på semester och ha det lugnt och skönt!

/Kraaaam

2007-03-22 @ 07:57:16
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: Anna

Men du vet ju konsten att retas ;)) dessa bilder gör mig sjuk av längtan till skååååne! Måste ta mig dit snart...Ha det gott..kram!

2007-03-22 @ 09:51:12
URL: http://thisisme-anna.blogspot.com
Postat av: Anna

Crisse vill nosa på Joy nån dag..han gillar blondiner ;))

2007-03-22 @ 19:30:40
URL: http://thisisme-anna.blogspot.com
Postat av: Nilla

åååå nu längtar ju jag också till skåne, försöker för fullt att få min skånska sambo att vilja flytta hem, men han vägrar...hmmm
Men hoppas nu att ni kommer ner till påsk, det vore ju himlans skönt.
Jag kan föresten se era små gullungar i sina utklädningskläder....känner igen det så väl.
Vi har börjat att ha en leksakssamling, alla får ta med sig en leksak hemifrån som dom får visa och berätta om på samlingen, sen får dom leka hela fm med sina saker.
Jättepoppis, dom frågar ofta om när det blir en ny sån samling.
Imorgon ska jag in till storstan, det du...haha
nej men vi åker in till centralen och tar sedan tunnelbanan till slussen.....sen är vi nästan framme vid förskolan som vi ska få se lite mera utav.
Himlans kul ska det bli.
Berättar mer imorgonkväll...om du orkar läsa vill säga.
Må så gott nu.
KRAAAM Nilla



2007-03-22 @ 19:53:41
URL: http://frutteline.blogg.se
Postat av: Kaffebönan /Pialotta

Härliga Österlen.. vad jag oxså längtar till havspromenaderna där. Snart Påsk och Konstrundan. Vi brukar för det allra mesta ta oss en tur neråt.. så mycket folk och massor att kolla på av alla konstnärstyper.
Ta med fika är inte fel och visst är havet o stranden ögonfröjd då man tar en kopp därute.
Mammor, jag var med min på benhetsmätning idag ett stycke härifrån..
Ha de gott kram

2007-03-22 @ 20:28:16
URL: http://kafferasten.blogg.se
Postat av: Ninni

Morrn...sonen flyttar till helgen! lägenheten är ju fullt möblerad så det är bara att flytta in, och så börjar han om en vecka!

Ha en skön dag, kram

2007-03-23 @ 05:54:11
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: Zassi

Åååh så underbara bilder från underbara Österlen...
Om det ändå inte va så långt.. ..suck.. *ler*

Oh jag tycker så synd om din lilla mamma, psoriasis det är inte roligt om man är gammal. Ont gör det :( Både min mamma och sambons mamma har psoriasis..
Fredagskramar till Dig och vad härligt att du får påskledigt :)

2007-03-23 @ 08:04:06
URL: http://katterochpasta.blogg.se
Postat av: Malena

Det ser ju alldeles underbart ut. Även om det inte är så grönt nu som på bilderna. Vad härligt att ha någonting att se fram emot. Då känns livet lite lättare att leva.

Mina föräldraras hundar är och hälsar på i helgen. Riktiga vildar är dom. har nyss varit ute på en lerig promenad. Snart ska jag börja förbereda maten. Min syster och hennes F kommer och sover över. Jag tänkte bjuda på Svamprisotto,sallad, rostat bröd med olivkräm och créme brulée till efterrätt. Kan nog bli gott.
Ha en bra helg.
Kram Malena

2007-03-23 @ 16:26:29
URL: http://malenasplace.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Här kan du skriva:

Trackback