Veckan som gåttI början på veckan tog jag en promenad i skogen med Harry.Vi gick till kärret.Harry lyssnar spänt, han hör en hund skälla längre in i skogen.Vem sjutton skäller i "min" skog?Sötnosen!Jag har Harry lös, mer och mer.Han är väldigt lyhörd och uppmärksam, kommer duktigt på inkallning. Men vad som händer om vi skulle möta en hund....ja det får tiden utvisa. Skulle väl inte tro att han lyssnar så bra då ;o)På väg hem såg vi den här skapelsen av is efter bergssidan.Väl hemma lämnade jag in Harry och tog Greta och Havanna med mig till "lilla" skogen.Solen sken och det var en härlig dag.Söta lilla Havanna, som skällde ut grannen och hennes småhundar som vi mötte på stigen.Och vackra Greta höll med...skäll ut dom bara...sa hon till Havanna.När vi skällt tillräckligt mycket, tackade vi för oss och gick hem.Har pysslat ihop lite julkort och skickat iväg, och jobbat några nätter. Riktigt bra nätter, med trevliga arbetskamrater.Varit på kalas. Äldsta barnbarnet William fyllde 10 år i torsdags. Men vi var på kalas i går.

I dag har vi köpt julklappar till alla barnbarn, hälsat på pappa, och sen gjorde vi köttbullar till jul. Och nu jobbar jag måndag och tisdag natt. Sen blir det full rulle på onsdag när jag vaknar. Då ska det bli jul i vårt hus.

Klicka på bilden om du vill läsa Greta´s lilla årskrönika.Jag blir glad för kommentarer
Postat av: Ingrid

Hade med tänkt göra mina julköttbullar men se magen ville annurlund.. Men bättre bli dålig nu än i slutet av veckan!

Postat av: Anna Hulda Viktoria Eriksdotter

Hallå i julstöket!!!

Ville bara skicka lite kramar och tycka om rader till dig. Vi hörs när du jobbat klart.

Kram från Syster Yster!!!

2010-12-20 @ 13:44:03
Postat av: Gunvor

Åhh va fin han är Harry.Och stor kille har ahan blivit.Stor o ståtlig! Förstår att tjejerna är förtjust. Dom är så härliga dom också. Greta är ju drottningen det syns lång väg.Såå tjusig. Jaså du gör julköttbullarna du. Jag köper mamma Scans.Själv äter jag inga under julen, men barnbarnen gillar köpbullarna. Ha det bra nu och förta dej inte! Kramkram!

2010-12-20 @ 18:39:25
URL: http://mammasbilder.blogg.se/
Postat av: Anna Hallin

God Jul kramar från ett vintrigt Norrland kommer här! Önskar dig och de dina en fin jul!

2010-12-20 @ 21:15:05
URL: http://annahallin.blogg.se/
Postat av: soffie

wow vilket konstverk,å va fina hundarna är,GRATTIS i efterskott till William va härligt kort på han,

kram

2010-12-20 @ 21:30:23
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: sweetmama

Fina fina Harry !!!Åååå du hann fixa julkorten. Jag brukar också pyssla mina själv men jag fick inte ihop tiden i år men men nu blev det köpta istället

2010-12-22 @ 12:15:15
URL: http://sweetmama.blogg.se/
Postat av: sweetmama

Fina fina Harry !!!Åååå du hann fixa julkorten. Jag brukar också pyssla mina själv men jag fick inte ihop tiden i år men men nu blev det köpta istället

2010-12-22 @ 12:15:19
URL: http://sweetmama.blogg.se/
Postat av: Ninni

Dina hundar är såå fina, Harry är absolut min favorit=)Ha nu en riktigt skön Jul stor kram

2010-12-23 @ 10:45:24
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: Gunvor

En riktigt GOD JUL önskar jag dej o de dina! Hoppas ni inte har lika kallt som vi. 32- grader här i natt och 30- just nu. KRAM KRAM!

2010-12-24 @ 11:30:07
URL: http://mammasbilder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Här kan du skriva:

Trackback