Fotosöndag, "kort skärpedjup"

Fotosöndag och kort skärpedjup. Så många foton det blev. Det här är bara ett fåtal av alla de bilder som jag tagit under veckan.Men jag tror att mina skor får vara med. Som ett av två foton som jag ska ladda upp på Flickr i gruppen Fotosöndag.Det här är ju också en favorit.Den här är jag också väldigt förtjust i.Stockrosor...ett måste här på Österlen.Och katten Melvin. Åh, vad det kliar.Och sist ett par andra favoritskor.

Ja vad ska jag nu välja till Fotosöndag, bara två bilder, svårt. Tror ändå att det blir foto ett och två.Fotoriss del 102: Så här ser det ut där jag är i dag, del 8Så här ser det ut hemma hos mig i dag. Mitt i flytten.Men man måste ju pausa också, så det blir bad på eftermiddagarna.Och nu när klockan snart är 01.00 är det 25 grader varmt ute. Det är så det är hos mig.

Fler trissar hittar du här:


Fototriss del 101: Avvikande

Man tager vad man haver....sa Kajsa Varg....så jag tittade i skåpen i dag. Och så här blev min triss.

Vill du se fler trissar så kika här:Fotosöndag, Motljus

Första gången jag är med i Fotosöndag. Temat denna vecka är motljus. Provade att fota soluppgången från balkongen på jobbet tidigt i morse, inte så lyckade bilder. Sen fotade jag lite i trädgården i morse när jag kom hem. Och på eftermiddsagen när jag sovit klart efter att ha jobbat sista natten före semestern JIPPI!!! så tog jag Harry med mig på en fotopromenad. Tänkte att solen skulle stå i rätt läge vid det lilla kärret. Och inte bara det, utan till min stora glädje var kärret fyllt med de allra vackraste små Näckrosor, vilken bonus. Men att sen välja ut två bilder....det var inte lätt. Men så småningom så blev det.....Den här....helt underbar.Och denna...magisk.

Men jag visar några av alla de andra bilderna också.Mer Näckrosor....Och ännu mer Näckrosor.....Och en till.....Och nu den sista....sen har jag ytterligare ett gäng Näckrosor i bildarkivet ;o)Och Pionen som jag fotade i morse.Ser ju nästan ut som en Näckros.Och Svartplommonträdet i motljus....Med de vackra röda bladen.Och så här vacker är Harry...min promenadkompis...i motljus.


Min bästis!Och i morgon söndag, kommer alla bidrag till Fotosöndag/Motljus finnas här:
Prenumerera gärna på min blogg:


bloglovin

RSS 2.0