Fototriss del 100: Ett, två, tre

Nu är det tävling och jubileum i fototriss. Med fina priser från

Här är mitt bidrag.Ett/EnTvåTre

Tre generationer, Far, son och sonson.

Fler bidrag hittar du här:


Fototriss del 99: Sommarnatt

Typiskt, ett ämne som är perfekt för mig. Och så glömmer jag bort att kolla veckans triss, det var ju Bröllop med stort B i lördags. Tittade först i natt på jobbet, och ser att ämnet är just "Sommarnatt". Och jag har ju inte kameran med mig på jobbet. Provade med mobilen, och det här är resultatet. Sommarnatt vet jag inte, men mörkt som natta, i alla fall.Vill du se fler "Sommarnatts-trissar" titta här:

Uppdrag

Fick ett uppdrag av Pialotta, att visa min tionde bild i bloggarkivet. Eftersom uppdraget gavs i min fotoblogg så kikar jag naturligtvis i det arkivet. Och nog är det lite lustigt...Pialotta skriver en kommentar som lyder så här: Tog cykeln till Österlen bara för att ge dig ett uppdrag. Och just då befann jag mig på Österlen. Och min tionde bild då..........ja den är från Österlen. Min lilla skånelänga. Just där satt jag och filisoferade när uppdraget kom.
Skickar inte vidare till någon speciell, den som vill kan hänga på.


Fototriss del 98: Dörrar/PortarDörren till uthuset på landet.Vad som fanns innanför den här dörren tidigare kanske framgår av skylten. Från allra första början var det hönshus, sen blev det utedass. Och numera är det ett förråd. Kan meddela att det varken luktar hönshus eller utedass ;o)Ett gammalt slitet gångjärn sitter på dörren.


Fler bidrag hittar du här:


RSS 2.0