HAVANNA

Tequilaville´s Look At Me Lilith

 
 Sååå Söt!
   
Är jag fin nu?
    
 Sover tillsammans med Joy, som alltid varit hennes stora trygghet.                                   

Så här skrev jag om Havanna när hon kom hem till oss:
Havanna är en trygg, gosig och otroligt matfrisk liten dam. Man skulle nästan kunna tro att hon är av släktet Golden Retriever. Både vad gäller färgen och aptiten. Jag har aldrig sett en Havanais äta med sådan aptit som Havanna gör. Det är en fröjd att se henne.

Hon trivs med sina kompisar Greta, Maja och Joy. Och katterna Chaplin och Melvin också förstås. Hon leker och busar med Greta och Maja. Men sen när hon är trött då kryper hon ihop tätt, tätt intill Joy.

Hon har inte gjort så mycket hyss och rackartyg som Greta gjorde (och fortfarande gör), hon har liksom inte tid till det. Hon har fullt upp med att leka och jaga kompisarna.

 

Havanna älskar att jaga katter, numera finns det ju bara Melvin att jaga. Men han blir jagad den stackaren. Och Greta är inte sen att hjälpa till. Och när de är två så då tycker han att det är bäst att hålla sig på avstånd. Men de gånger Greta har varit borta för att få valpar, då har hon fått motstånd. Då har de lekt med varandra på lika villkor, härligt att se. Ibland kan de till och med sova tllsammans.

 

Sover gärna i rabatten.


Har varit på utställning några gånger också, men trivs bäst hemma i rabatten.

Jag blir glad för kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Här kan du skriva:

Trackback
RSS 2.0