Solsken & takdropp :o)

Jag har varit en dålig bloggare sista tiden. Jobb och OS, ni vet.Men en solig promenad i början på veckan hann jag med i alla fall, innan mina nätter.Men trots att solen sken så var det bitande kallt. Vovvarna fick köldkramp i tassarna hela tiden.Så det blev bara en liten runda i skogen. Sen fick de gå in och värma sig.Och jag fortsatte på egen hand, kände att jag behövde röra lite mer på mig.Man måste ju passa på när solen skiner.

I dag är jag ledig, skulle uträtta några ärenden, hade jag tänkt mig. Så jag tog med vovvarna på en liten runda först, så de skulle slippa stå med benen i kors. Döm om min förvåning när vi kommer hem och passerar garagelängan. Tre killar står på taket och vräker ner snön, vilket ju var bra. Men bakom min bil var det en snövall som var ca 1 meter hög och 1,5 meter bred. Där gick det inte att köra ut någon bil. Så det var bara att gå in och hitta på något annat. Sånt roligt som att tvätta och hänga tvätt, tex.

Jag hinner nog uträtta mina ärenden i morgon, jag börjar ju jobba först 20.45. Men jag brukar ta det lugnt innan jobb, vill inte stressa omkring i affärer och göra en massa saker. Måste ju vara någorlunda pigg när jag kommer till jobbet.

Så nu blir det inget bloggande på några dagar....igen. Men nästa vecka är jag ledig, då kan det hända att det blir ett eller annat inlägg.

Kanske har något att berätta........

Jag blir glad för kommentarer
Postat av: Anna ..dansar in

Ja himmel den snön den ställer till det och man får helt enkelt rätta sig efter läget liksom..ja du hinner det imorgon ska du se..Mmmm skogspromenader är härligt och vintern är ju verkligen vacker..men kramp i tassen är ju inte kul förstås..men du snart töar det..:)Postat av: Pialotta

Trevligt Nilla att du tog den där promenaden. Det har varit dåligt för min del med att glatta fram nu några dagar, men väntar man på något gott.. :-)

Så är det ibland, de där tankarna får stanna hemma hos en själv liksom.. så är det bara.. kalasbilder på dina vovvar och din promenad:-) Ha de gott å du så skönt huset blev av med sina vinterkläder:-)

Kramiz

2010-02-25 @ 19:17:13
URL: http://caffepaus.blogg.se/
Postat av: Gunvor

Mysig promenad. Men kan det bli så besvärligt för vovvarna..som köldkramp.Det låter otäckt. Hoppas jobbnätterna går bra nu då. Min dotter har också jobbnätter nu.Ni jobbar samtidigt tror jag. Nu börjar damstafetten så nu ska jag kolla..men hoppet är inte stort verkar det som, att det blir nån medalj. Men vi får vara glada åt alla vi fått redan!

Ha de.Kramkram!

2010-02-25 @ 19:58:12
URL: http://mammasbilder.blogg.se/
Postat av: soffie

mmm va fina bilder å när solen är framme är det verkligen vackert ute,men här har det börjat snöa igen:(

kram

2010-02-25 @ 21:39:12
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Sara

Köldkramp?! Åh hu det låter inte alls kul!

Hemma har vi som kallast haft -28,9, men på jobbet är det ju en evig kamp om vem som haft kallast och i Torsbacken var det -34 :)

Idag snöar det dock.Ha en underbar helg!

Kramkram/Sara

2010-02-26 @ 12:51:47
URL: http://katterochpasta.blogg.se/
Postat av: sweetmama

Visst är det härligt med solsken och takdropp. Behövs inte så mycket för att få lite vårkänsla i kroppen ;o)

2010-02-26 @ 18:51:26
URL: http://sweetmama.blogg.se/
Postat av: Synnöve

Härliga bilder du bjuder på. Men hur sjutton ska du få ut bilen då? Måste du skotta själv nu då?Kramen Synnöve.

2010-02-26 @ 19:34:33
URL: http://nabolandet.blogspot.com
Postat av: Ingmarie

Sv: De unga damerna är nu ÄNTLIGEN hemma!men det tog tid ska du veta!

Ingen sittplats på 60 mil fast de bokat och 4 timmars försening.....inga fungerande toaletter ingen proviant....

2010-02-26 @ 19:56:41
URL: http://frujacobsen.blogg.se/
Postat av: Marina

Tassarna är den svaga länken nu när det är kallt, för jag tror inte många hundar som har lite mer päls fryser. Fina bilder.

Ha en bra dag.

2010-02-27 @ 10:24:10
URL: http://gallerigavelin.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Ja vid det här laget är du väl på jobbet och tar hand om de små. Själv är jag tillbaka i TVsoffan ordentligt förkyld... Hoppas jag gjort mitt snart på sjukfronten

2010-02-27 @ 21:41:32
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: Margaretha

Såååå söta vovvar du har... Köldkramp...låter inte kul...

Pussa dom från mig ;o)

Kram på dig

Margaretha

2010-02-28 @ 21:18:21
URL: http://catfriend.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Här kan du skriva:

Trackback