Ska det va så här?

Har sovit urdåligt i natt, och det är ju såå typiskt. Jag ska jobba i natt och hade ju så klart behövt sova en lååång skönhetssömn. Maken har varit uppe flera gånger i natt (åt väl för mycket god mat) och jag som är lättväckt vaknar ju bara han vänder sig om i sängen, och hundarna skällde som små galningar i morse. Var ner och sa till dom att hålla igen sina små trutar flera gånger. Sen stoppade jag  in öronpropparna för att få en chans att sova lite. Och då får jag en känsla av att det var den här veckan som carportarna skulle målas. Ur med öronpropparna och ner för trappan och letade efter informationsbladet. Spårlöst försvunnet. Ringde till maken och frågade, nej det är nästa vecka säger han. Jamen var har du lagt pappret då? På mitt sängbord, svarade han. Upp för trapporna igen, läste igenom bladet och såg ju snabbt att det var som jag misstänkte. På med jacka, mysbrallor och sockor, och ut och flyttade bilen. Sen in och i med öronpropparna och ner i sängen. Har jag sovit något undrar ni kanske, svaret är NEJ. Och jag kan tala om att både hundar och make ligger risigt till, för det hade ju varit mycket enkelt för maken att flytta min bil när han åkte till jobbet i morse Grrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!

Natten kommer att bli lång och jobbig, var så säker.


Annars då, jo som sagt, det har varit födelsedag igen. Maken fyllde år i går, och alla barn och barnbarn var här. Trevligt, stojigt, stimmigt, bullrigt, och jättemysigt.

Vi bjöd på Chili Con Carne och hembakat bröd. Till efterrätt äppelkaka med vaniljsås. Äpplena kom naturligtvis från Österlen.


Goaste goa lilla Elvis, som växer så det knakar. I morgon bitti är det dags för ett nytt litet ingrepp i hans tarm. Men det blir bara en kort sövning, han brukar piggna till snabbt och sen får han åka hem igen. Tänker på er när jag somnar i morgon bitti ♥

Filuren Milton

Sötnos

Grabbarna Bus

Nej om jag skulle göra något vettigt nu, när jag ändå inte kunde sova. Det blir nog en promenad i det fina vädret med dom små odjuren :o)

Jag blir glad för kommentarer
Postat av: Ingrid

Ohh, chili con carne det var längesen. Det skulle jag passa på göra nu en dag när dottern ej bor hemma (hon är allergisk mot alla röda saker..) Mumma! Vad det gäller vår helg i Studseröd har jag o min man varit med innan men aldrig hela gänget. Det var allas första gång där, så lite speciellt. Annars har Susanne bott där i 5 år nu. På ett sätt var det hans födelsedagsfest för detta gänget.

Postat av: Pialotta

Otrevlig och trevligt i ditt inslag idag..

Tråkigt när man inte får sömnen som man så väl behöver och speciellt, då du jobbar natt.

Trevligt med födelsekalas och alla barna o barnbarnen är hemma.. det blir så här oxså snart, då mannen min fyller:-)

God mat och mys,mys ett bra betyg för e lyckad dag:-)

Kramar Pia som suttit och väntat på telefonsamtal från Vårdcentralen ... kö.. kö.. kö.. mest hela denna dag.. mannen skulle bli kallad en gång om året, men icke detta året.. så jäkla tradigt med denna vår Vårdcentral.. nu ringer mamma.. på med kläderna o iväg:-)

2009-10-05 @ 13:59:55
URL: http://kafferasten.blogg.se/
Postat av: Anna Hulda Eriksdotter

Hallå syrran!

Jag säger som Göte ni verkar haft en mysarpysardag.

Hoppas att kakan blev lyckad.

Puss på alla underbara och vackra barnbarn du har. Två pussar till Milton.

kram till dej Gull-Pillan

2009-10-05 @ 14:39:56
Postat av: Anonym

varför har du sovit dåligt då? :(

2009-10-05 @ 15:45:18
URL: http://tildahb.blogg.se/
Postat av: sara

Känner igen det där med sömnproblem... har precis gått över till att jobba dag igen,efter 4 1/2 års natt-tjänst. Har haft jättesvårt att sova den senaste tiden och kroppen bara strejkade med migrän och en massa annat. Så nu känns det som en liten nytändning med att jobba dag.

Vad jobbar du med?



Härlig middag det där. Enkelt men så gott :)

Min man fyller år idag. Vet inte riktigt vad det ska bli för födelsedagsmiddag.

2009-10-05 @ 16:11:18
URL: http://attbaravarasara.blogg.se/
Postat av: christina

Stackars dig, jobbigt när man inte får sova. Filmen var jättebra, jag har inte läst boken.

Nu ska jag iväg på föreläsning. Hoppas du får en lugn natt på jobb.

2009-10-05 @ 17:27:08
URL: http://grandmother.blogg.se/
Postat av: Paula

Usch ja, jag har inte heller sovit två senaste nätterna, men å andra sidan är det inge synd om mig som inte behöver gå till jobbet! Nu hoppas jag att dagens bassängträning gör mig tillräckligt trött för att få en riktigt skön natt. Somnar jag inte tvärt så börjar kroppen värka och domna, sen blir snurrigt i sängen...men våra jyckar är ganska sköna, i söndags när vi sov så länge var dom ute på första kissen klockan halv två! Vilka blåsor!

Nu kanske födelsedagarna är avklarade för ett tag, det är inte illa att lyckas samla alla, tyvärr bor ju vi för långt ifrån varandra. Stimmigt och stojigt och skojigt, det förstår jag att det blir!

Kramen

2009-10-06 @ 14:17:33
URL: http://paulaz.se
Postat av: Karin

Känner igen det där med att inte kunna sova när man absolut måste. Jobbar också natt och tycker att det blivit lite jobbigare med sömnen, men på nåt vis fixar man det ändå, man tar igen förlorad sömn när man blir ledig. Man ser alltid fram emot långledigheterna som är helt underbart. Vilka fina barnbarn du har.

2009-10-06 @ 19:24:36

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Här kan du skriva:

Trackback