Melvin, Katten i huset


Får jag presentera Melvin, katten i huset. Äter och sover mest hela tiden. Går man upp för trappan så kommer han galopperande så man snubblar på honom. Varje gång någon rör sig en halv meter så tror han att det är dags att fylla på matskålen. :-)

Sötnosen!

Går himla bra att fota djur med nya kameran (himmel vad jag tjatar om den då) men faktum är att det går ju att fota fler bilder i sekunden, och då blir det lättare att fånga "ögonblick"




Elvis är nu opererad och mår otroligt bra efter narkosen. Hur pigg och alert som helst. Hoppas nu bara att det går bra i fortsättningen också, peppar,peppar!

Brukar ju inte lägga ut bilder på barnbarnen i den här bloggen, men dagen till ära, här kommer Elvis!




Farmors Prins

I dag har det var regn och rusk hela dagen. Perfekt dag för hundvård, med andra ord. Jo pyttsan, specialisten på att skjuta upp jobbiga saker, det är jag det. Men i morgon måste det ske, det bara är så. Så det så!  Vänta bara ska ni få se. Men nu tror jag att jag tar och kryper in under filten och kikar på något gammalt skräp på tv.

Tjingeling!!!!!!!

Jag blir glad för kommentarer
Postat av: Paula

Hej! Jag har också den funktionen på min lilla kamera, har bara använt den när jyckarna kutar och leker, då får man alltid nån lyckad bild på rörliga motiv! Va bra att allt gått väl med Prinsen!

Vi har ju bara en katt kvar sedan Piano blev överkörd i vintras här utanför på vägen...men lilla Lyran är så trofast så hon hänger med på varje hundpromenad vi gör! Vi ska testa att ta med henne i husvagnen nästa sväng och se hur hon trivs

Kramen

Postat av: Elvis!!!!!

Hej farmor nu är jag hemma så skönt det är jag kryper runt och leker med mina leksaker jo minsan jag kryper! jag är på ett så glatt humör.....op gick bara bra glad hela dagen men det brukar jag vara ändå säg..puss o kram

2009-05-05 @ 18:32:02
Postat av: Pialotta

Underbara bilder på både katten och din Prins.. så goa de är:-)

Men jag har säkert missat vad det var Elvis skulle operera.. var det vid ögat eller??

Ser du får verkligen finfina bilder med din kamera Nilla..

Kramar

2009-05-05 @ 19:17:33
URL: http://kafferasten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Här kan du skriva:

Trackback