Blandad kompott

Dog de Bordeux

En sån här jättevovve gick förbi dagis i dag. Alla barnen samlades vid staketet. Så även jag och en kollega. Detta är min drömhund. Naturligtvis i en drömgård ute på landet med jättestor tomt. Och sen så skulle jag behöva bli betydligt större och starkare,annars skulle jag flyga som en vante efter hunden. Men visst kan man drömma, och visst är den häftig. Kolla in halsbandet, som värsta bältet.

Sen har vi fått en förhandslyssning av nåt nytt med Nanne Grönwall. Hon bor granne med mitt jobb och övade i studion i dag. Och vi tjuvlyssnade vid staketet. Det hände mycket vid staketet i dag :-)

                                           **********************************************************

När jag kom hem hittade jag en repig moppe med avslagen backspegel. Oskar har gjort första vurpan. (han fick moppe i början på sommaren)  Det var i skolan, på gympan, dom var på väg till spåret i skogen. Och han hamnade väl lite snett när han skulle in i skogen, och välte med moppen. Ett sönderslaget knä, skrap i handen och en värkande arm. Skolsyster plåstrade om och sen åkte han hem. Skönt att det inte var värre. Moppen går ju alltid att fixa till. Men han går fram och tillbaka som en osalig ande. Ut och tittar på moppen, startar den och stänger av. Går in igen och upp till datorn. Efter en stund så är han där ute och kollar på den igen.

Oskar på moppen

Oskar & Wille på moppen i Skåne i somras.

                                         **********************************************************

Och jag har som sagt jobbat första dagen efter förkylningen, och är jättetrött. Och kroppen värker och är stel. Ska krämporna komma så här tidigt på hösten. Hur ska detta gå.

Sen fick jag veta att efter nyår så är vi bara två ordinarie personal kvar. Resten drar vidare på nya äventyr, resor, studier mm. Vi behöver alltså fyra nya kollegor. Förskollärare växer ju som bekant inte på trän, och barnskötare börjar också bli sällsynta. Så det här blir spännande.  Fortsättning följer.......................

Ha en trevlig kväll & morgondag

Jag blir glad för kommentarer
Postat av: Annika

Vilken underbar hund. Och drömma får man.
Den är mäktig.

Postat av: Åsa/SOLSICKAN

Mäktig "dog" det du!!!!!

Tur att det gick bra med sonen!
Ha det bra!

2006-09-14 @ 17:32:56
URL: http://solsickan.blogg.se
Postat av: Pia

Men.. en sån mysig hund.. har aldrig sett något liknande.. du ser mycket i din omgivning. Det gäller att ha kameran på lut alltid.
Det där med moppar jaa.. Mitt barnbarn fick oxså moppe i somras.. allt kretsar runt den.
Ha de gott kram

2006-09-15 @ 13:59:12
URL: http://kafferasten.blogg.se
Postat av: Paula

Men vad är det för ras?? Någon mastiff? Ser helt underbar ut! Men jag håller med dig, det krävs sin man (eller kvinna) för att kunna hantera dessa, om de inte är extremt väluppfostrade...Därför har vi sagt att det blir ingen mer rottis för oss efter Larissa, även om hon är bäst!! Hon väger 45 kilo och är ju numera vid 9 års ålder en dam, men fram till 3-år var hon en slyngel!!! Hon välte barnbarnen i sin iver att hälsa, osv. Så nu blir nog hundarna mindre o mindre o jag tröttare o tröttare, haha! Kram

2006-09-16 @ 08:54:07
URL: http://paulaz.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Här kan du skriva:

Trackback