Lördagsmiddag

Lördagsmiddag

Efter en dag av handlande på olika centrum så var detta belöningen. Augustipanna ( i oktober) och ett glas rött till. Mums vad det var gott.

Sov länge i dag. Efter dusch och hårtvätt så piggnade jag till. Tvättstugan fick ett besök, hängde lite tvätt och körde igång en ny maskin. Sen frukost på det. I väg och hämtade ut våra pass. Regnet vräkte ner, in i centrum och köpte ett paraply. Efter att ha fällt upp det tre gånger så var det trasigt. Ska lämna tillbaks det i morgon. Typiskt.

Hem och åt lite lunch. Sen åkte vi i väg hela familjen till Kista centrum. Sonen hittade jeans, huvtröja, tre t-shirtar och vinterkängor på Stadium.

Själv hittade jag en söt blus på Kapp Ahl. Har letat  sen förra veckan. Såg den i Väsby centrum först, den fanns bara i XS och L. XS var lite väl XS, om ni förstår. Kollade på Stinsen, samma där. Sen i Täby centrum i onsdags efter jobbet. Där fanns den bara i julrött. Men nu i Kista, så fanns den äntligen i S. Ni har väl sett reklamen för trisslotter, "Plötsligt händer det" . Den bara hängde där och väntade på mig, en enda i storlek small. Vilken lycka.

Natti natti

Och nu Natti Natti!!!!!!!

Jag blir glad för kommentarer
Postat av: Åsa

Morning!
Vad gott det ser ut med maten!!!
Och mysigt med alla hundarna!
Kram!

Postat av: Anna

Tack för snälla ord..sånt värmer!Mår bättre nu..men måste ta det lugnt..kram!!

2006-10-08 @ 10:08:13
URL: http://ensammamammans.blogspot.com
Postat av: Junitjej

Åh, vad mysigt hundarna verkar ha det!!

2006-10-09 @ 06:17:05
URL: http://junitjej.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Här kan du skriva:

Trackback