I dag

Går mina tankar till en kär vän som har förlorat en släkting i en mycket tragisk olycka.

106620-136

Allt blir så futtigt då. Om man inte får fyr på grillen när man ska grilla hamburgare till barnen på dagis. Prova igen, häll på tändvätska, lägg på tidningspapper till slut blir det eld och så småningom glöd. Barnen hinner knappast svälta ihjäl under tiden. Lunchen blir lite försenad, det värsta som kan hända är väl att någon somnar innan maten är klar. Då får man väl äta mer till mellis då. Mjölken är slut, ja antingen går man ner till affären och handlar eller så får man klara sig utan. Katten spyr på golvet när man kommer hem. Tja, torka upp och sen är det ur världen. Mm, mm, mm

Tänk så mycket vi har att glädja oss åt ändå. Små, små saker och händelser i vardagen som kan vara så betydelsefulla. En kram från ett barn på dagis, ett varmt leende och en liten röst som säger - Jag tycker du är fin. En röst i kassakön som säger, - Gå före du, du har ju så lite. Någon som håller upp dörren för dig. Ett barnbarn som ringer när man är som allra tröttast och stressad för att man ska tillbaka till jobbet på möte. Och säger - Mormor jag tänkte komma och hälsa på dig, ska du vara hemma? Klart han fick komma. Gör väl inget om man kommer lite för sent till ett möte på jobbet.

Ta vara på livet och allt vad det kan ge. Gläds åt varje liten småsak.  Välj glädje

Jag blir glad för kommentarer
Postat av: Snurran

..Tänkvärt..

2006-11-02 @ 18:18:27
Postat av: Carina

Verkligen tänkvärt!

Postat av: Carina

Blev nästan lite tårögd av glädje av "Mormor jag tänkte komma och hälsa på dig, ska du vara hemma? Klart han fick komma." för det är ju så gulligt när barn frågar. Inte för att jag är mormor själv eller har några barn, men jag har vänner som har barn och jag är gudmor till några av dem som änglarna.

2006-11-02 @ 18:34:31
URL: http://inha.blogg.se
Postat av: Ninni

Visst är det så, njut av varje stund så gott det går. Jag var lite trött och irriterad ett litet tag på jobbet, då kommer ett av barnen och kramar om mig och säger med söt röst..jaa älkar dej....åhh vem kan vara trött och irriterad då!
Kramen

2006-11-02 @ 18:49:19
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: pimpim11

Vi grillar oxå på mitt jobb med barnen en gång i veckan helt underbart.
Igår fick vi dock leka grillning inne vi var rädda att kolen skulle blåsa iväg.
Barns ord är underbara ofta värmande men ibland lite träffande på ömma tår. du förstår va?
ha en skön kväll. /pimpim

2006-11-02 @ 19:53:00
URL: http://pimpim11.blogg.se
Postat av: JUNITJEJ

Fy vad hemskt att mista en vän eller en släkting i en olycka! Ens egna vardagsproblem är i jämförelse inga problem alls. Man får allt vara glad åt alla glada stunder. Jag brukar försöka se positivt på saker och ting. men vad det gäller olyckor, våld och all brottslighet, då går det inte att tänka ljust.

2006-11-02 @ 19:57:33
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Anna

Verkligen tänkvärt...

2006-11-02 @ 21:04:49
URL: http://ensammamammans.blogspot.com
Postat av: Åsa

Tänkvärda ord!
Godnatt och sovgoott!

2006-11-02 @ 22:21:59
URL: http://solsickan.blogg.se
Postat av: Åsa

tänkvärda ord att ta med sig på vägen!
kram på dig!

2006-11-03 @ 08:32:03
URL: http://solsickan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Här kan du skriva:

Trackback