Hemma

Tack och lov. Har just haft min värsta biltur i mannaminne. Jag har haft änglavakt. Tyvärr så är det många i dag som inte har haft det. Redan i morse på väg till jobbet hamnade jag i en trafikolycka. En bil i diket och en tvärs över vägen. Totalstopp. Som tur var, så var jag inte först på plats. Jag tror inte att det var någon som var svårt skadad. Alla verkade vara på fötter, mer eller mindre. Jag och några till lyckades komma förbi olycksplatsen. Men sen kom det en lastbil och den kom inte fram och vägen stängdes av, hörde jag senare.

Men hemfärden var den värsta jag varit med om. Glashalt och sen började snön yra. Det gick inte att se var vägen var. Jag hade tur och kunde följa en bil hela vägen. Men när vi var framme i Väsby så väjde han/hon för en annan bil som fick sladd och for själv rätt in i ett mitträcke. Och jag lyckades väja för båda och åkte slalom emellan. Men sen när jag var nästan hemma, skulle bara upp för en backe. Då började det riktiga eländet. Det stod bilar med varningsblinkers på här och där. Dom kom inte upp (sommardäck???) Men det rörde sig så sakteliga upp för backen och förbi bilarna. Men helt plötsligt blir det tvärstopp, bilen framför mig kom inte längre utan slog på varningsblinkers. Och då skulle jag försöka ta mig förbi. Det bara slirade och helt plötsligt stog jag rätt över körbanan med nosen in mot en trädgård. HJÄLP!!!!!!!!!!!! Herre gud vad gör jag nu? Gasade och slirade och gasade och slirade, bilen luktade bränt och det stod ett rökmoln av avgaser runt hela bilen. Jag tänkte att nu dör den väl snart och då står jag här mitt i vägen. Men helt plötsligt får den fäste och jag kommer sakta, sakta upp för backen PHUUUU. Hjärtat slog i 180, benen och armarna skakade. Kom hem, parkerade i carporten och stängde av motorn, sen satt jag bara och stirrade framför mig. Fattade inte riktigt att jag var hemma, och både jag och bilen var välbehållna.

Oväder 1/11

Så här ser det ut utanför mitt fönster nu.

Tänker på alla er som fortfarande är ute på vägarna, och hoppas att ni tar er hem.

Jag blir glad för kommentarer
Postat av: Ninni

Nej åhh va hemskt, gudskelov att det gick bra!

Här är det inte halt än..men kallt, blåsigt och lite snö!

PS Yes sonen letar vi bostad till DS

Postat av: Anna

Ja jag ska ta det lugnt..blir nog inget för min dejt sitter nog fast i bilkö vad det verkar som? Men det snöar något kopiöst nu?..Hua..jag har allround däck på min bil så jag ska ta det lugnt..Tack! Kraaam..& vilken tur du hade hem..*änglavakt*..

2006-11-01 @ 17:33:50
URL: http://ensammamammans.blogspot.com
Postat av: Anonym

Usch jag har oxå varit med om sådana bilfärder men inte i år än så länge. Man blir så rädd att hjärtat slår utanför kroppen nästan. (känns så i alla fall) Då skulle jag kunna få för mig att bara kliva ur bilen och gå.
Skönt att du kom hem som sagt känslan känner jag igen. /pimpim

2006-11-01 @ 18:30:16
Postat av: Estelle

Oj vad mycket snö du har!

2006-11-01 @ 23:00:16
URL: http://estelles.blogg.se
Postat av: Pia lotta Själv

Gud vilken historia.. ja nu börjar det på allvar med eländet. Här i Skåne skiner solen idag.. är runt -2 så här vid denna tiden, men igår var det riktigt kallt och blåsigt. Vinden var så kall att det kändes som-20.
Tur för mej att jag inte rullar fram med fordon som bil i alla fall. Cykla är väl så vanskligt. Några snöflingor här igår bara.. låg ett tunt täcke, men allt borta idag.
Jesses jag kan riktigt känna din panik ute där på vägen.
Sköt om dej gumman..
Kramkram

2006-11-02 @ 08:54:44
URL: http://kafferasten.blogg.se
Postat av: Anna

Fyy va me snö vi fått..

2006-11-02 @ 09:25:35
URL: http://ensammamammans.blogspot.com
Postat av: Paula

Snacka om änglavakt! Har varit med om liknande för många år sedan, tog mig vidare med bilen ända fram, reaktionen kom först när jag kommit till jobbet o satt i fikarummet. Då skakade jag som ett asplöv o insåg att min då ettåriga lilltjej hade varit mycket nära att bli moderlös....
Gubben ringde just o sa att han är på väg hem, Inlandsvägen är full av isbark och spårig, så han törs inte köra efter mörkrets inbrott. Klok karl jag har! En riktig vinterkram kommer här!

2006-11-02 @ 16:31:24
URL: http://paulaz.se
Postat av: Carina

Nej åhh va hemskt, gudskelov att det gick bra!

2006-11-02 @ 18:35:44
URL: http://inha.blogg.se
Postat av: myfehserpor

porn video

2007-02-04 @ 03:28:51
URL: http://www.tdcvb.com/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Här kan du skriva:

Trackback